KONCERTI VESTI

HELLOWEEN i MR. BIG predvode Fezen Festival u Mađarskoj

helloween-andi-deris-michael-kiske-2017
Written by Jovan Ristić

Organizatori festivala Fezen koji se održava u Stolnom Beogradu (Székesfehérvár), 50 kilometara nadomak Budimpešte, objavili su spisak izvođača koji će nastupiti na sledećem izdanju ovog festivala koje će se održati od 25. do 28. jula 2018. godine. Festival će predvoditi hard rock legende MR. BIG i power metal veterani HELLOWEEN, koji će ovom prilikom nastupiti u okviru turneje „Pumpkins United“, te će sa njima nastupiti i članovi legendarne postave Michael Kiske i Kai Hansen. Izveštaj sa njihovog koncerta u Sofiji u Bugarskoj možete pročitati ovde.

Pored njih nastupiće i holandski symphonic metal sastav EPICA, britanski alternative sastav ENTER SHIKARI, supergrupa METAL ALLEGIANCE koju predvode Alex Skolnick (Testament), Dave Ellefson (Megadeth) i Mike Portnoy (Dream Theater) uz goste od kojih je za sada potvrđen Bobby Blitz (Overkill) i američki sastav FOZZY, koji predvodi WWE zvezda Chris Jericho.

Ulaznice za festival mogu se nabaviti po ceni od 14,990 forinti (oko 48 evra) putem ovog linka. Pored toga, u prodaji su i karte za pojedinačne dane festivala. Festival je ove godine ugostio brojna velika imena kao što su The Offspring, Alice Cooper, Blind Guardian i Scooter.

Share via