VESTI

Poznata satnica za koncert benda HAMMERFALL u Novom Sadu

hammerfall-band-2018
Written by Jovan Ristić

Kao što smo već najavili, kultni švedski heavy metal sastav HAMMERFALL će održati koncert u Srbiji, i to 30. oktobra u prostorijama SKCNS Fabrike u Novom Sadu. Organizatori MH Concerts i Serbian Hellbangers objavili su i satnicu za koncert benda HammerFall u Novom Sadu, a možete je pogledati u nastavku vesti.

Kao podrška bendu HammerFall nastupiće ARMORED DAWN iz Brazila koji promovišu svoj najnoviji album „Barbarians in Black“. HammerFall će ovom prilikom promovisati album „Built to Last“ iz 2016. godinečiju recenziju možete pročitati na našim stranama. Pored toga, bend će proslaviti i jubilej objavljivanja albuma „Legacy of Kings“, te možete očekivati i dosta pesama sa ovog albuma u setu. Ovo će biti četvrti put da bend nastupa u Srbiji, sedam godina nakon poslednje posete Beogradu koju smo zabeležili u galeriji fotografija.

hammerfall-u-srbiji-koncert-jesen-2018

Satnica koncerta izgleda ovako:

19.30 – Ulaz
20.00 – Armored Dawn
21.15 – HammerFall

Frontmen Joacim Cans nam je u intervjuu  otkrio da bend ima posebnu vezu sa domaćim fanovima: „Svaki koncert i svaka poseta Beogradu su bili fantastični. Zaista mi se dopada grad, a tu je i jedan sjajan rock bar koji posećujemo. Naši fanovi u Srbiji su sjajni i zaista se radujemo ponovnom dolasku.“