IZDVAJAMO VESTI

GUNS N’ ROSES žele da snime novi album

guns-n-roses-live-2017
Written by Jovan Ristić

Gitarista popularnog hard rock sastava GUNS N’ ROSES, Slash, otkrio je da bend ima dosta ideja za predstojeći album, prvi nakon ponovnog okupljanja članova originalne postave. On je otkrio da svi u bendu žele da snime novi studijski album, ali da nisu imali prilike da rade na njemu zbog obaveza oko turneje.

Postava koju čine originalni članovi Axl Rose, Slash i Duff McKagan je neprestano na turneji „Not in This Lifetime“ od kada su se članovi ponovo okupili 2016. godine. Turneja je doživela neverovatan uspeh i jedna je od najuspešnijih turneja u istoriji rock ‘n’ roll-a. 

„Svi misle da je to dobra ideja i svi bi želeli da to uradimo,“ izjavio je Slash za Classic Rock. „Ideja nam ne manjka, ali smo bili toliko zauzeti na turneji da nismo imali vremena da se udubimo u to, sednemo i odlučimo ‘sad ćemo da snimimo ploču'“.

Bend je nedavno objavio prošireno izdanje svog legendarnog debi albuma „Appetite for Destruction“, a spot za pesmu „November Rain“ je prvi spot iz devedesetih koji je dostigao preko milion pregleda na servisu YouTube.

Dodaj komentar