KONCERTI VESTI

GORILLA BISCUITS stižu u Novi Sad

Written by Hardwired Crew

Poslastica za sve ljubitelje hardcore zvuka. Legendarni njujorški bend GORILLA BISCUITS dolazi u Novi Sad. Ovi pioniri youth crew zvuka stižu 28. oktobra u SKCNS Fabriku i svakako treba očekivati svirku o kojoj će se pričati.

Ovaj bend je izgradio svoje ime krajem osamdesetih godina prošlog veka, a njihov album „Start Today“ ima veoma važno mesto u istoriji hardcore pravca. Album je izašao pod etiketom izdavačke kuće Revelation Records. Ostvaren je ogroman uspeh, album je najprodavaniji u istoriji ove izdavačke kuće i prvo je izdanje koje su objavili na CD-u.

Gorilla Biscuits su trebali da nastupi u Beogradu 1991. godine. Interesovanje je bilo veliko, prodato je preko 600 karata u pretprodaji, međutim bendu je sugerisano da ne zalazi u ove krajeve zbog stanja u zemlji, tako da do koncerta nije došlo. I posle 27 godina ne treba očekivati ništa manje interesovanje, a svoje ulaznice možete kupiti u Mungos CD Shop-u ili na prodajnim mestima Gigstix-a. Prvi kontigent ulaznica prodavaće se po ceni od 1500 dinara, dok će cena od 16. avgusta biti 1800 dinara, a na dan koncerta, na vratima Fabrike, 2300 dinara.