IZDVAJAMO KONCERTI VESTI

GOD IS AN ASTRONAUT u oktobru u Beogradu!

Written by Jadranka Balaš

Irski post-rock trio GOD IS AN ASTRONAUT vraća se u Beograd. Koncert će biti održan 8. oktobra u Božidarcu u organizaciji kuće Resetor.

Od svog nastanka pre 16 godina pa do danas bend je izgradio reputaciju jednog od vodećih instrumentalnih bendova današnjice. Svako od njihovih studijskih izdanja ponudilo je intenzivno instrumentalno i emotivno putovanje a ovoga puta tu su da nam uživo predstave najnoviji, deveti po redu, studijski album „Epitaph“ koji je izašao 27. aprila posredstviom izdavačke kuće Napalm Records. Kako smo ga mi doživeli možete pročitati u recenziji ovde. 

GOD IS AN ASTRONAUT su prethodni put nastupili u Beogradu 10. aprila 2014. godine u Božidarcu, a kako je bilo na tom koncertu, možete se prisetiti ovde (IZVEŠTAJ | GALERIJA FOTOGRAFIJA).

Ulaznice po promotivnoj ceni od 1200 dinara možete kupiti u Zaokretu (Cetinjska 15, preko puta Elektropionira, radno vreme: 9~00h). Za one koji žive van Beograda preko resetorbooking@gmail.com možete izvršiti rezervaciju ulaznica po ceni od 1500 dinara, što je redovna cena. U pismu obavezno navesti ime, prezime, količinu karata i broj mobilnog. Na dan koncerta isključivo na ulazu kartu možete kupiti po ceni od 1800 dinara.