VESTI ZANIMLJIVOSTI

GHOST poručili: „Rihanna, imitacija je najiskreniji oblik laskanja“

rihanna-ghost
Written by Jovan Ristić

Papa Emeritus III se još uvek nije ohladio, a pretendenti na njegovu stolicu se već sramno gomilaju. Iako je originalni Papa Emeritus Nihil zvanično objavio da će Cardinal Copia preuzeti frontmenske dužnosti u švedskom occult rock sastavu GHOST, sudeći po njenom nedavnom stajlingu čini se da popularna pop pevačica Rihanna ima ambicije da zauzme taj tron. Pevačica se često pojavljivala u majicama kultnih metal bendova kao Judas Priest i Krokus, čiji je ne sumnjamo vatreni fan, ali do sada još uvek nije javno izjavila svoje divljenje švedskoj rock senzaciji.

Povod za to je bio Met Gala Ball, dobrotvorni događaj koji služi izgovor bogatih da se obuku fensi koji je ove godine imao tematiku mode inspirisane katoličkim sveštenicima. Rihanna se na događaju pojavila u haljini koja neodoljivo podseća na odoru kakvu nosi frontmen pomenutog benda, Tobias Forge kroz svoje alter egoe. 

Ghost su putem svog Instagram naloga poručili pevačici: „Želimo da vas obavestimo da je imitacija najiskreniji oblik laskanja. Hvala ti Rihanna,“ pa čak i održali anketu kako bi utvrdili kome taj stil bolje leži. Žao nam je Rihanna, Emeritus je za nas i dalje jedini papa.

Pored svoje uloge modnog žirija, Ghost su trenutno na turneju po Sjedinjenim Američkim Državama, gde promovišu svoj predstojeći, četvrti studijski album pod imenom „Prequelle“, koji će se u prodaji naći 1. juna za Loma Vista Recordings, čiju recenziju možete pročitati ovde. Interesantno je da bend na predstojećoj turneji izlaže „tela“ svih prethodnih Papa koji su predvodili bend u staklenim kovčezima kako bi fanovi mogli da se slikaju i dive palim pevačima benda. „Prequelle“ će naslediti izdanje „Meliora“ iz 2015. godine, a sniman je u studiju Artery pod producentskom palicom Tom-a Dalgety-a (Opeth), dok je za miks zadužen Andy Wallace (NirvanaSlayer).

Dodaj komentar