VESTI

Frank Zappa u vidu holograma sledeće godine na turneji

Written by Hardwired Crew

Producentska kompanija koja pravi hologramske muzičke premijere uživo Eyellusion najavila je da će blisko sarađivati sa porodičnom fondacijom Zappa kako bi stvorili hologramske nastupe Frank-a Zappa-e, pružajući fanovima priliku da ponovo dožive koncerte ove muzičke legende. Produkcija ovih nastupa počinje krajem ove godine, a nastupi su najavljeni kasnije u 2018. godini.

„Zaista sam oduševljen što će se Frank Zappa konačno vratiti na turneju svirajući svoje dobro nam poznate muzičke hitove, kao i neke retke i još neobjavljene materijale“, rekao je Ahmet Zappa, jedan od poverenika ove porodične fondacije.

Frank je bio inovator i njegova umetnost je prevazišla toliko različitih medija“, rekla je Diva Zappa, takođe jedna od poverenica fondacije. Ona je dalje nastavila: „Ostavio je tako obiman rad i želimo da slavimo njegovu muziku kreativnim i jedinstvenim hologramskim produkcijama koje će predstaviti njegovu muziku novoj generaciji fanova, a onima koji su uživali u njegovoj muzici kada je bio živ priuštiti da je opet prožive.“

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.