KONCERTI VESTI

FOO FIGHTERS stižu u Pulu u junu 2019. godine

foo-fighters-2014
Written by Marko Ristić

FOO FIGHTERS premijerno dolaze na ove prostore 19. juna iduće godine, u pulsku Arenu. Jedan od najvećih svetskih rock bendova posednjih 20 godina, stadionska atrakcija u svakom delu svijeta, za svoj premijerni nastup u regionu odabrao je možda i najljepši koncertni prostor koji ovaj deo Europe ima. Na izrazito ekskluzivnom nastupu, s brojem ulaznica ograničenim na samo 7.000, Foo Fighters će odsvirati svoj puni samostalni celovečernji koncert, trajanja minimalno 2 i po sata.

Jedno od najznačajnijih inostranih rock gostovanja u novijoj  istoriji aposlutna je poslastica za sve ljubitelje rock muzike, kako zbog statusa i veličine Foo Fightersa, tako i zbog same lokacije na kojoj će se koncert održati. Leto 2019. Foo Fighters će provesti nastupajući na manjem broju europskih festivala kombiniranih sa samostalnim koncertima, od koji je jedan upravo ovaj premijerni hrvatski, u pulskoj Areni.

Ulaznice u prodaju kreću u petak 23. novembra u 10:00h, a po osobi, odnosno transakciji, moguće je kupiti maksimalno 4 ulaznice. 

Cene po sektorima su:
Parter stajanje 460 kn
Tribine sjedenje 430 kn
Trava / gornje stajanje 370 kn
Osobe u invalidskim kolicima 190 kn

Ulaznice će se u prodaji naći na svim službenim Eventimovim prodajnim mjesta i online na www.eventim.hr