VESTI

ENFORCER predstavili spot za pesmu „Die For The Devil“

enforcer-band-promo-2019
Written by Jovan Ristić

Švedski heavy metal sastav ENFORCER objaviće svoj novi album „Zenith“, prvo izdanje nakon četvorogodišnje pauze, 26. aprila za izdavača Nuclear Blast Records. Kvartet je predstavio spot za pesmu „Die For The Devil“, prvi singl sa albuma, a možete ga pogledati u nastavku.

Gitarista i pevač Olof Wikstrand je izjavio: „Ova pesma je prva pesma na albumu ‘Zenith’. Hteli smo gromadu od uvodne pesme u kojoj veličina potiče od jednostavnosti i u kojoj možemo da uvedemo publiku u pesmu na samom početku. Spot je opet režirao Gustav Ohman Spjuth, naš prijatelj iz detinjstva koji je režirao skoro sve spotove koje smo objavili.“

Novi album možete poručiti putem zvanične prodavnice izdavačke kuće Nuclear Blast. Na albumu će se naći 10 novih pesama, a gitarista Jonathan Nordwall će se na njemu premijerno predstaviti kao punopravni član. Podsećamo, Enforcer su nedavno najavljeni kao pojačanje ovogodišnjeg izdanja Exit festivala gde će nastupiti na Explosive bini uz sastave kao Soilwork, Whitechapel, Acturus, Entombed A.D. i druge.