KONCERTI VESTI

ELEKTRIČNI ORGAZAM ovog petka u Novom Sadu!

Written by Marko Ristić

Kao što smo već najavili, kultna beogradska rok grupa ELEKTRIČNI ORGAZAM stiže u Novi Sad u okviru velike turneje na kojoj promoviše svoj dvanaesti studijski album, pod nazivom “Gde smo sad?“. Novosadska promocija albuma biće održana ovog petka, 19.aprila, od 22 sata, u klubu Firchie Studio.

Pored nekoliko pesama sa novog albuma, Električni Orgazam će na novosadskom koncertu izvesti i sve svoje najveće hitove, kao što su: “Igra rokenrol cela Jugoslavija”, “Svečane bele košulje”, “Zlatni papagaj”, “Nebo”, “Bejbe ti nisi tu”, “Da si tako jaka”, “Spojimo se sad”, “Kako bubanj kaže”, “Seks, droga, nasilje i strah”, “Krokodili dolaze” i mnoge druge, a koncert će trajati puna 2 sata.

Zanimljivo je i to da će na novosadskom koncertu Električni Orgazam proslaviti 56. rođendan svog gitariste Branislava Petrovića Banane, koji je rođen baš tog 19. aprila, a na pitanje šta novosadska publika može očekivati od benda koji je na sceni skoro 40 godina, Gile je odgovorio: ”Očekujte dva sata čistog rokenrola, od legendarnog benda, koji je u odličnoj formi!”

Ulaznice za novosadski koncert su u prodaji u Mungos CDshop-u (Zmaj Jovina 2, u pasažu), kao i na svim prodajnim mestima Gigstixa po pretprodajnoj ceni od 800 rsd, a na dan koncerta će koštati 1000 rsd.