VESTI

DREAM THEATER, GOD IS AN ASTRONAUT, INTERVALS nova imena na festivalu Metal Days 2019

metaldays-2017-marko-ristic
Written by Jovan Ristić

Prestižni slovenački metal festival MetalDays dobio je nova pojačanja u vidu sastava DREAM THEATER, GOD IS AN ASTRONAUT, INTERVALS, Skeletal Remains, Siska, Glista i Animae Silentes koji će tradicionalno nastupiti u gradu Tolminu na Soči.

Oni će se već pridružiti impresivnoj listi izvođača na kojoj se nalaze black metal legende DIMMU BORGIR, supergrupa DEMONS & WIZARDS članova Blind Guardian i Iced Earth, death metal velikani HYPOCRISY, folk metal sastavi FINTROLL i KORPIKLAANI, metal diva TARJA TURUNEN i Philip H. Anselmo & The Illegals koji donose set klasičnih PANTERA hitova (već najavljeni i za Exit Festival), Soilwork, Kvelertak, Rise of the Northstar, Kalmah, Ackercocke i mnogi drugi.

metal-days-lineup-update-banner-2019

Karte za festival možete nabaviti putem zvanične prodavnice festivala na ovom linku po ceni od 175 evra za pet dana festivala. U cenu karte, kao i svake godine, uračunato je i kamping mesto u sklopu festivala.

Festival je podeljen na tri bine: glavna bina Ian Fraser Lemmy Kilmister StageBoško Bursać StageNew Forces Stage, posvećen mladim bendovima. Pored muzičkog programa, na festivalu vas očekuju i brojne druge aktivnosti kao što su joga, DJ večeri, masaža i bogat izbor hrane i pića. Posetioci festivala preko dana uživaju u kupanju u reci Soči i istraživanju prelepog gradića Tolmina koji tokom trajanja festivala postaje prava Meka za sve ljubitelje ove muzike.

Naše izveštaje i galerije sa prethodnih izdanja ovog festivala možete pronaći na ovom linku.

Dodaj komentar