VESTI

DISTURBED završavaju snimanje novog albuma

disturbed-promo-band
Written by Marko Ristić

Sudeći po tome šta je objavio John Moyer, basista benda DISTURBED oni upravo završavaju snimanje novog albuma u Hideout Recording studiju u Las Vegasu, a kao producent radi sa njima radi Kevin Churko.

Moyer je vest preneo preko svog instagram profila, a na fotografiji pored njega sede producent Churko, bubnjar Mike Wengren i gitarista Dan Donegan. Sudeći po caption-u, ostalo je samo još da David Drainman snimi vokale. 

Frontmen David Draiman je rekao u novom „behind the scenes“ video da DISTURBED kada god rade na novom albumu izgleda kao da „idu u rat“, tako da nije siguran kada će album ugledati svetlost dana. Draiman je objasnio: „Borite se za snagu kada stvarate nešto, borite se da napravite najbolju moguću stvar. To vredi svakog minuta, svake graške znoja i svake suze. Za to se živi. Kada god objavimo nešto, to definiše ono što mi zapravo jesmo. Šta više od toga treba nego da fokusirate tu svu snagu i energiju?“

Poslednji studijski album benda DISTURBED – „Immortalized“ izašao je 21. avgusta 2015. godine. Recenziju albuma možete pročitati ovde.

O autoru

Marko Ristić

Editor-in-Chief

Contact
marko@hardwiredmagazine.com