KONCERTI VESTI

DEEP PURPLE vas pozivaju na koncert u Beogradu

Written by Hardwired Crew

Obaveštavamo sve fanove rock benda DEEP PURPLE da je planirani kapacitet za koncert 6. decembra u Štark Areni skoro rasprodat. Ostao je još ulaznica samo za parter i fan pit po cenama od 3.100 dinara i 4.500 dinara – stiglo je u saopštenju organizatora koncerta.
 
U susret koncertu, članovi benda Deep Purple snimili su ID video poruku za fanove u Srbiji. Jedan od najvećih bendova u istoriji roka i najvoljenijih bendova u Srbiji, legendarni „Deep Purple“ predvođeni legendarnim pevačem Janom Gilanom (Ian Gillan), održali su spektakularni nastup 2014. godine u  Areni pred više od 10. 000 ljubitelja rokenrol zvuka! „Smoke on the water“, „Black Night“, „Hush“, „Highway Star“, „The Mule“ i drugi  hitovi iz karijere benda duge skoro pola veka, ponovo će odjeknuti Arenom!

Pre dve godine, rock ikone su započele „Long Goodbye Tour“, za koju su planirali da bude poslednja u njihovoj bogatoj koncertnoj karijeri. Zbog izuzetnog interesovanja miliona obožavatelja širom sveta, Deep Purple će u okviru turneje ponovo posetiti mnogobrojne zemlje, a na izuzetnu radost velikog broja fanova, Srbija je jedna od njih!

Ljubitelji tvrdog zvuka imaće jedinstvenu priliku da poslednji put čuju hitove rok velikana, među kojima su i „Fireball“, „Bloodsucker“ i „Strange Kind Of Woman“, „Space Truckin“, „Johnny’s Band“, „Uncommon Man“, „The Surprising“, „Lazy“ i mnogi drugi. Poslednji put u Beogradu su nastupali 18. februara 2014. godine u Areni.

Pogledajte fotografije sa prethodnog koncerta
benda Deep Purple u Beogradu

Deep Purple je jedan od najuticajnijih hard rok sastava svih vremena! Bend je nastao u Hertfordu 1968. godine i od tada je uticao na brojne rok i metal bendove, među kojima su i Iron Maiden, Metallica, Motorhead, Bon Jovi, Aerosmith, Pantera, Guns ‘n’ Roses… Britanske rok legende vode se u Guinness-ovoj knjizi rekorda kao „najglasniji bend na svetu“ i jedan su od koncertno najaktivnijih bendova u istoriji rokenrola. Godine 2016. godine uvrstan i u „Rock and Roll Hall of Fame“.

Objavili su 20 studijskih i 34 koncertna albuma, 27 „best-of“ komplilacije, a nedavni izveštaji pokazuju da je bend Deep Purple prodao više od 100 miliona kopija svojih albuma širom sveta!

Ulaznice za koncert se mogu kupiti na blagajni Štark arene i svim prodajnim mestima Ticket visiona kao i preko sajta Štark Arena i www.tickets.rs