KONCERTI VESTI

DEEP PURPLE se vraćaju u Srbiju krajem godine

deep-purple-koncert-beograd-2019
Written by Jovan Ristić

Legendarni hard rock sastav DEEP PURPLE održaće koncert u Beogradu 6. decembra u Štark areni. Bend će se nakon pet godina vratiti u prestonicu kako bi predstavili neke od svojih najvećih hitova poput „Smoke On The Water“, „Black Night“ i „Highway Star“, ali i nove pesme sa aktuelnog albuma „InFinite“.

Deep Purple će Beograd posetiti u okviru aktuelne oproštajne turneje „Long Goodbye Tour“ koju su započeli pre dve godine, a koja ih je do sada provela širom sveta. Ulaznice za koncert benda Deep Purple će biti puštene u prodaju u petak 29. marta, i moći će da se nabave na blagajni Štark arene kao i putem prodajne mreže Tickets.rs.

Deep Purple su jedan od najuticajnijih britanskih rock sastava svih vremena. Sa preko 120 miliona prodatih albuma širom sveta, bez sumnje su jedan od najomiljenijih britanskih sastava. Bend je nedavno uveden u Rock And Roll Hall of Fame, a njihova muzika inspirisala je generacije hard rock i metal muzičara širom sveta. Njihovi albumi „In Rock“ i „Machine Head“ predstavljaju nezaobilazna poglavlja istorije rock muzike.

 

Dodaj komentar