VESTI

DECA APOKALIPSE sa gostima u Domu omladine 10. februara

Written by Marko Ristić
DECA APOKALIPSE nastupaju u Beogradu nakon dve godine i to u Klubu Doma omladine Beograda. Tom prilikom, Deca će koncertno promovisati svoj poslednji singl pod nazivom ‘‘Zalog Večnosti“, kao i istoimeni EP koji će se pojaviti pod okriljem izdavačke kuće Nocturne Media. Koncert je zakazan za subotu, 10.februar, u 20 časova. Zajedno sa Decom Apokalipse, to veče će nastupati i bendovi Iskaz, D Zoo i Brat.

Iskaz je renomirani bend sa desetogodišnjim stažom koji iza sebe ima 4 studijska albuma i nebrojeno festivalskih i klupskih nastupa u Srbiji i regionu. Svojom fuzijom hip-hop-a, funk-a, hard-core-a i mnogih drugih muzičkih pravaca, doprli su do mnogobrojne publike koja je uvek “dodatni“ član na njihovim nastupima. D Zoo je subotički bend sa dva studijska albuma izdata za Nocturne Media kao i brojnim učešćima na koncertima i festivalima od kojih je najznačajnija pobeda na Zaječarskoj gitarijadi koja im je donela snimanje drugog albuma, kao i generalni proboj na srpskoj sceni. U svojoj muzici kombinuju razne žanrove, a tekstovi benda su inspirisani urbanim temema sa kritičkom analizom stvarnosti. Brat je užički bend inspirisan punk i hard-core muzikom koji je sve više prisutan na domaćoj sceni. Nakon mnogo koncerata i tri demo snimka, planiraju i realizaciju prvog studijskog albuma. Svoj dosadašnji rad će predstaviti i na ovom beogradskom koncertu.
 
Deca Apoklalipse, Iskaz i D Zoo su već imali nekoliko zajedničkih koncerata po Srbiji, pa je dobra prilika da ih vidite zajedno sa bendom Brat u Klubu Doma omladine, u subotu 10. februara.