KONCERTI VESTI

Punk legende DEAD KENNEDYS u Beogradu 4. jula

dead-kennedys-beograd-2018-najava
Written by Jovan Ristić

Legende hardcore punk scene DEAD KENNEDYS održaće koncert u Beogradu 4. jula na bazenima „11.april“ u organizaciji Charm Music Serbia koja stoji iza nedavno održanog, spektakularnog koncerta benda Hollywood Undead. Kao predgrupe legendarnom punk sastavu nastupiće lokalne punk snage Pogonbgd i Trnje. Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 2300 dinara možete kupiti na prodajnim mestima Eventima i sajtu www.scnovibeograd.rs

Kultni sastav Dead Kennedys formiran je 1978. godine u San Francisku. Do 1986. godine, Dead Kennedys su uzburkali scenu, izazvavši kontroverzne reakcije javnosti zbog provokativnih tekstova i još provokativnijih nastupa. U tom periodu izdali su četiri albuma i jedan EP, da bi se 2001 reoformili bez Biafra-e, nastupajući sa raznim pevačima.

Na koncertu u Beogradu predstaviće se postava koju čine East Bay Ray na gitari, Klaus Flouride na basu, D.H.Peligro za bubnjevima i Ron Skip Greer za mikrofonom. Bend će predstaviti hitove iz svoje bogate karijere među kojima su „California Uber Alles“i „Holiday In Cambodia“, „Kill The Poor“ i „Police Truck“.