VESTI

CRVI predstavljaju singl „Jedva čekam“

Written by Hardwired Crew

Beogradski alt-rock bend CRVI objavio je singl „Jedva čekam“ koji dolazi sa njihovog drugog studijskog albuma Šta si uradio?“. Režiju potpisuje hvaljena rediteljka Mina Đukić, a glavne uloge igraju Milica Stefanović i Vladimir Gvojić.

Osim videa na njihovom Youtube kanalu, singl se može preuzeti sa službene bandcamp stranice po principu „plati koliko želiš“.

De godine nakon debitantskog albuma Crvi su se vratili s novim, drugim po redu, studijskim albumom naslova „Šta si to uradio?“. Na albumu se nalazi sedam pesama nastalih u periodu unatrag godinu dana. Materijal je sniman i miksan u saradnji s Urošem Milkićem u Down There Studiju u Beogradu tokom 2018. godine, produkciju i mastering potpisuju članovi benda i Mikić zajedno.

Od 2014. pa do danas te nakon mnogih promjena u postavi kroz koju su prošli razni eminentni muzičari, unazad otprilike godinu dana postavu benda danas čine Damjan Babić (vokal, gitara), Andrej Mladenović (bubnjevi, perkusije), Dimitrije Đurić (bas gitara, vokal) i Dragan Knežević (gitara).