VESTI

Chrysta Bell u Beogradu: Vodimo vas na koncert zvezde serije „Twin Peaks“

chrysta-bell-bnw-koncert-beograd-2017
Written by Jovan Ristić

Već smo najavili da će muzičarka, model, glumica i zvezda serije „Twin Peaks“, Chrysta Bell, održati koncert u Beogradu u četvrtak 30. novembra u prostorijama KC Grad. U saradnji sa organizatorom, Paralel – Beogradski Festival Subkulture poklonićemo 2 puta po 2 ulaznice za koncert senzualne umetnice koji ne smete da propustite. Da biste saznali kako da učestvujete pratite Facebook stranicu Hardwired Magazina.

chrysta-bell-koncert-u-beogradu-2017

Karte za koncert mogu se naći u pretprodaji putem Eventim mreže po ceni od 1200 dinara do četvrtka u 19h. Na samom ulazu cena karte će iznositi 1400 dinara. Iz organizacije poručuju da nije preostalo još puno karata.

U seriji „Twin Peaks“, Chrysta Bell tumači ulogu FBI agenta Tammy Preston i kao i sve Lynch-ove dive izgleda kao prava “femme fatale”. Njena muzika spada u žanr opisan kao “dreamy pop”, a na njenom novom albumu, prisutan je i jak uticaj bristolske scene i sastava poput Massive Attack i Portishead, a ni ljubitelji džeza i soula takođe neće ostati zapostavljeni. Svoj aktuelni album „We Dissolve“ objavila je ove godine, a produkciju potpisuje John Parish koji se sarađivao sa PJ HarveySparklehorse. Pored zanosne glumice, koja peva i svira gitaru bend čine i Christopher Smart na bas gitari i vokalu, Hanson Cole na gitari i Jayson Altman iza bubnjeva.

“Moj nastup je pun spektar. Slatko i bezobrazno. Svetlo i tama. Prefinjeno i sirovo. Kosmičko i melanholično,” poručila je Chrysta fanovima u Beogradu.