VESTI

BULLET FOR MY VALENTINE objavili video za numeru „Over It“

bullet-for-my-valentine-2018
Written by Marko Ristić

Velšanski metalci BULLET FOR MY VALENTINE objavili su video za prethodno objavljeni singl „Over It“. Pesma doalzi sa novog studijskog albuma „Gravity“, koji će biti objavljen 29. juna. Video za numeru „Over It“, koji možete pogledati ispod režirao je Stuart T. Birchall (Numinous Pictures).

„Gravity“ će objaviti nova izdavačka kuća Search And Destroy, koju su 2014. godine zajedno pokrenuli Spinefarm i Raw Power Management. Naslednik albuma „Venom“ koji je izašao 2015. godine biće prvi studijski rad novog bubnjara koji sa bendom nastupa već dve godine. Bubnjar Jason Bowld (PITCHSHIFTERAXEWOUND) i basista Jamie Mathias (REVOKER) zajedno debituju na ovom izdanju.

„Tokom poslednjih 12 meseci, reč „savremeni“ mi često prolazi kroz glavu“ komentariše pevač i gitarista Matt Tuck. „I osećam da je ovo savremena ploča. Daleko je od old-school priče. To smo već radili, pa hajde da krenemo napred i učinimo bend još interesantnijim. Ne želimo ništa da odbacimo, ali i ne želimo da pišemo iste albume ponovo. Metalci će uživati uz ovaj album. Mislim da lagani delovi u kojima možemo čuti elektroniku čine heavy momente još žešćim. Trudili smo se da zainteresujemo slušaoca i da njegovo putovanje kroz album učinimo zanimljivim“ dodao je Matt komentarišući novi album.

Pune tri godine od kako je „Venom“ ugledao svetlost dana nisu bile lake za frontmena BFMV. Ali umesto da padne u očaj, on je kanalisao energiju u umetnost kao nikada do sada. Stoga nam ostaje da sačekamo jun i vidimo šta su Matt i kompanija pripremili na novom albumu, a vi uživajte u spotu za numeru „Over It“.

Dodaj komentar