KONCERTI VESTI

BULLET FOR MY VALENTINE po prvi put u Srbiji!

bullet-for-my-valentine-2018
Written by Jovan Ristić

Popularni velški sastav BULLET FOR MY VALENTINE nastupiće u beogradskom Domu omladine u sredu 3. aprila, kako je upravo objavljeno na stranici benda. U Beograd stižu u okviru aktuelne svetske turneje tokom koje promovišu svoj aktuelni album „Gravity“ objavljen u junu prošle godine za Spinefarm Records

Prodaja ulaznica počinje u petak, 1. februara, a za prvih 100 kupaca organizator MM Concerts pripremio je akcijsku cenu od 2500 dinara. Cena karata u pretprodaji iznosiće 3000 dinara, dok će na dan koncerta stajati 3500 dinara. Karte se mogu nabaviti putem prodajnih mreža Ticketvision i Gigstix.

Broj ulaznica je striktno ograničen na 800 primeraka i nakon što kapacitet bude rasprodat istih više neće biti u opticaju, niti će koncert biti prebačen u neki veći prostor. Na izričit zahtev benda odabran je Dom omladine Beograda kao intiman koncertni prostor na kome će najposvećeniji fanovi imati šansu da zajedno sa bendom kreiraju nezaboravnu atmosferu na premijernom koncertu u Srbiji.

bfmv-belgrade-2019

Novi album benda Bullet For My Valentine pod imenom „Gravity“ je naslednik albuma „Venom“ koji je izašao 2015. godine i prvi studijski rad novog bubnjara koji sa bendom nastupa već dve godine. Bubnjar Jason Bowld i basista Jamie Mathias zajedno su debitovali na ovom izdanju. Bend iza sebe ima šest studijskih albuma, a osnovan je 1998. godine. Pored navedenih članova, bend čine gitarista  Michael Paget i gitarista i frontmen sastava Matt Tuck.

Već sa prvim albumom „The Poison“ bend je skrenuo pažnju na sebe i nastupao kao headliner na brojnim festivalima i održao brojne svetske turneje. Dobitnici su brojnih nagrada među kojima su Welsh Music Award za najbolji novi bend, Metal Hammer nagrada za najbolji britanski sastav, više nagrada za najbolji singl od časopisa Kerrang! i druge.