VESTI

BUKA! SADA! – Poznati muzičari u ulozi DJ-eva 14. aprila u Beogradu

buka-sada-plakat-1
Written by Hardwired Crew

BUKA ! SADA! je prvi u nizu dogadjaja organizacije Beogradska Ultimativna Kulturna Akcija kojim se diže glas protiv kulturnog jednoumlja u koje nas mediji prisilno uvlače sistematski već skoro tri decenije. Na ovom događaju nastupiće 10 dobro poznatih muzičara sa domaće scene, u ulozi DJ-eva, a sve to će se održati u subotu, 14. aprila u zgradi bivšeg Kluza (Masarikova 4). U ovom višegodišnjem naletu kulturne dekadencije, urbana kultura u Beogradu i Srbiji trpi ozbiljne posledice zanemarivanja određenih gradskih vrednosti.

buka-sada-plakat-1

Uprkos konstantnoj i nepravednoj zapostavljenosti od strane main-stream medija, alternativna muzička scena na vrhuncu je kreativnosti i odoleva svim ovim izazovima poput nekog pokreta otpora, opstajući zahvaljujući delu publike koji i dalje pokazuje veliko interesovanje za njihov rad i postojanje.

Tim povodom okupili smo neke od najpoznatijih faca domaće alternative, ovog puta u potpuno drugačijem formatu – u ulozi disk-džokeja: Cane, Gile, Njegova Ekselencija Crni Zub, Rambo, Vuča, Oliver, Kojot, Vikler, Vasil i Vukašin biraju muziku i prave vrhunsku žurku. Karte za ovaj događaj mogu se nabaviti po pretprodajnoj ceni od 1200 dinara putem Eventima.