IZDVAJAMO VESTI

BUČ KESIDI rasprodali i drugi beogradski koncert! Rasprodati i Niš, Novi Sad, Kragujevac

Written by Hardwired Crew

Sastav BUČ KESIDI rasprodao je i drugi beogradski koncert u prestižnoj dvorani Amerikana Doma Omladine Beograda. Tako će bend 21. i 22. decembra nastupiti pred preko 1200 ljudi u Beogradu što će biti njihov najveći solo koncert u Beogradu! Pored Beograda bend je nedavno imao i rasprodate koncerte u Novom Sadu i Kragujevcu, a predstoje nam dva rasprodata koncerta u Nišu dok se slična situacija očekuje i u Zaječaru i Banja Luci.

Buč Kesidi promovišu novi album „Euforija“ koji je već nedelju dana na listi najslušanijih na streaming servisu Deezer, a i naslovni singl je već danima u Music Trending listi Youtub-a.

Posle hit singlova „Nema ljubavi u klubu“, „Đuskanje ne pomaže“ i „TIHO“, koji su bend vinuli u vrh domaće rock scene, stigao je dugo očekivani album koji je objavila izdavačka kuća Kontra. Na albumu, čiju produkciju potpisuje Milan Bjelica, nalazi se 10 pesama kojima je bend redefinisao sopstveni zvuk i domaćoj sceni ponudio jedan savremeni prustup tumačenju rok muzike i muzičke produkcije. Album je je najavio novi singl pod imenom „Subota“ za koji je nedavno objavljen spot.

Datumi turneje:

30. novembar – Novi Sad – MKC Petefi Šandor – RASPRODATO
4. decembar – Skoplje – MKC
5. decembar – Kragujevac – Dom omladine – RASPRODATO
6. decembar – Niš – Feedback – RASPRODATO
7. decembar – Zaječar – Omladinski centar
8. decembar – Niš – Feedback – RASPRODATO
13. decembar – Banja Luka – DKC Incel
21. decembar – Beograd – Dom omladine – Amerikana – RASPRODATO
22. decembar – Beograd – Dom omladine – Amerikana – RASPRODATO
17. januar – Eurosonic festival u Holandiji
23. januar – Zagreb – Klub Sax
Februar 2020. – Ment festival – Ljubljana