VESTI

Bryan Adams najavio koncert u Beogradu u Novembru

bryan-adams-beograd-2019
Written by Jovan Ristić

Najpoznatiji kanadski roker, Bryan Adams održaće koncert u Beogradu nakon 13 godina. Spektakularni nastup u najavi održaće se u Štark areni, i to 10.novembra 2019. tri dana pre najavljenog koncerta u Skoplju. Poznat po sjajnim baladama, odličnoj svirci i neverovatnoj energiji, Adams je uvrstio Beograd u svoju ’’Shine A Light’’ turneju, nazvanu po istoimenom novom albumu koji se nedavno pojavio u prodaji.

Ulaznice za koncert u prodaji će se naći 11. juna na blagajni Štark arene, kao i na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online na www.tickets.rs po sledećim cenama:

  • 3.700,00 dinara (parter)
  • 3.950,00 i 4.500,00 dinara (tribine)

Slušaoci naših radio stanica već su čuli prvi singl, obradu čuvene pesme ’’Whiskey In The Jar’’ koja je pokupila odlične kritike. Ipak, većina fanova nestrpljivo očekuje hitove koji su proslavili ovog izvođača, među kojima su Summer Of ’69″, „Everything I Do, I Do It For You“, „Please Forgive Me“, „Run To You“ i „Have You Ever Really Loved A Woman“.

Bryan Adams rođen je popularni kanadski pevač, kompozitor i producent. Adams se u Kanadi i SAD proslavio albumom „Cuts Like A Knife“ iz 1983. godine, dok ga je album „Reckless“ izdat sledeće godine lansirao u svetsku slavu. Na njemu su se našle neke od najpoznatijih pesama među kojima su „Run To You“ i „Summer Of ’69“. Za svoje doprinose muzici Adams je osvojio mnogo nagrada i nominacija, među kojima su 20 Juno nagrada, 15 nominacija za nagradu Grammy među kojima osvojena nagrada za „Najbolju pesmu za film ili televiziju“. Pored toga dobitnik je nagrada MTV, ASCAP i American Music, 5 nominacija za Golden Globe i tri nominacija za Oskara za filmsku muziku.