VESTI

Bruce Dickinson se priseća dolaska u IRON MAIDEN u novoj autobiografiji

bruce-dickinson-iron-maiden-featured
Written by Hardwired Crew

Uskoro širom sveta stiže autobiografija frontmena legendarnog benda IRON MAIDEN Bruce-a Dickinson-a. Ona će se zvati „What Does This Button Do?“, a izaći će 31. oktobra preko izdavača Dey Street Books.

Prvi isečak iz knjige možete pročitati na zvaničnom sajtu benda, a u njemu nas autor ubacuje u sam kraj njegove karijere sa bendom Samson gde saznajemo za veoma važan sastanak koji je trebalo da obavi na festivalu Reading.

U ovim memoarima, Dickinson (čovek koji je poznat po tome da nikad ne daje intervjue o svom ličnom životu) po prvi put deli sa čitaocima fascinantna sećanja, koja uključuju i 30 godina sa bendom Iron Maiden, njegovo najranije detinjstvo, školovanje, solo karijeru, ostvarenje sna kao što je pilotiranje velikim avionima i njegovu nedavnu borbu sa rakom na jeziku.

Najave govore da će u ovoj knjizi fanovi saznati kako je Dickinson mnogo više od frontmena jednog od najvećih bendova na planeti – rock ikona, istinski renesansni čovek, legenda. „Bilo je zaista laskavo slušati molbe da napišem knjigu o svojim životnim iskustvima i izgleda kao da je pravo vreme da to i u radim“, kratko je objasnio Dickinson.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.