ZANIMLJIVOSTI

Bruce Dickinson predstavio novo IRON MAIDEN pivo „Hallowed“

Written by Hardwired Crew

Prateći stope uspeha prethodna tri piva – Trooper Ale, Trooper 666 i Red ‘n’ Black Porter – legendarni bend IRON MAIDEN vratio se sa još jednim. Njihovo novo pivo spravljeno je u belgijskom stilu i nazvano je Hallowed, a predstavio ga je frontmen benda Bruce Dickinson u snimku koji možete pogledati u nastavku.

 

Pravi entuzijasta za pivo, Dickinson je želeo da stvori pivo sa istinskom dubinom karaktera. „Ono što ovo pivo čini zaista posebnim je to što smo po prvi put upotrebili belgijski kvasac“, rekao je on. „Veliki sam ljubitelj belgijskih piva, tako da sam odmah prihvatio šansu da napravim svoje. Potpuno se uzbudim kad treba eksperimentisati sa novim formulama i sastojcima, a stvar kod belgijskog piva je u tome da je to bukvalno način života koliko je i piće. Tu filozofiju smo pokušali da umetnemo u Hallowed, sa dodatim britanskim šmekom.“

Iako je pivo inspirisano belgijskim načinom pravljenja, ono je ipak stvoreno u Engleskoj u Robinsons Brewery i već se nalazi u prodaji, ali u ograničenoj proizvodnji od četiri meseca.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.