VESTI

BRKOVI stižu u Zrenjanin i Pančevo tokom novembra

brkovi-live-novi-sad-2016-featured-photo-marko-ristic
Written by Marko Ristić

Krajem novembra publika u Zrenjaninu i Pančevu će imati priliku da poseti jedine klupske koncerte grupe BRKOVI u Srbiji ove godine. Koncerti će se održati u petak 24.11. u zrenjaninskom Vinyl bassic caffeu, a u subotu 25. novembra Brkovi će nastupiti u Apolo dvorani u Pančevu.

brkovi-koncert-godine-2013-photo-marko-ristic

Brkovi na Koncertu Godine 2013. | photo Marko Ristić

Ulaznice za zrenjaninski koncert po prvoj pretprodajnoj ceni od 600 dinara možete kupiti na šanku kluba Vinyl bassic caffe (Kralja Aleksandra I Karađorđevića 8), svakog dana od 08h do ponoći. Za koncert u Pančevu ulaznice, takođe po prvoj pretprodajnoj ceni od 600rsd, se mogu kupiti u Pančevu i u Beogradu. Možete ih kupiti u Domu omladine Pančevo (Svetog Save 10) svakog radnog dana od 15h do 22h i subotom od 11 do 15h. Prodaja u Beogradu će se realizovati u Felix shopu (Tržni centar Sremska, ulica Maršala Birjuzova, I sprat) svakog radnog dana od 12 do 20h. Broj ulaznica po prvoj pretprodajnoj ceni za oba koncerta je limitiran.

Predstojećim koncertima se članovi Brkova izuzetno raduju jer će prvi put imati priliku da se predstave zrenjaninskoj publici, a za Pančevo ih vežu lepa sećanja na nastup u Apolo dvorani 2013. godine kada je razmena energije sa publikom bila za pamćenje. Shamso 69 i ekipa su tokom ovog leta imali nekoliko festivalskih nastupa u Srbiji, a posebno valja istaći poslednji na beogradskom Beer Festu gde su nastupili pred oko 100.000 ljudi, u atmosferi kakvu ne pamte ni redovni posetioci ove manifestacije. Na predstojećim koncertima u dva banatska grada publika će biti u prilici da posluša presek najvećih hitova iz dosadašnje karijere benda.

Brkovi su ove, kao i nekoliko prethodnih godina, izuzetno koncertno aktivni po celom regionu, a nedavno su posetili i Veliku Britaniju. Prvi put su nastupili u Londonu, dok su u Dablinu održali svoj drugi koncert u poslednje dve godine. Zagrebački pank-folkeri iza sebe imaju 6 studijskih albuma, a tokom ove godine objavili su dva singla/spota za pesme „Boli me“ i „Sudbina“ koji su naišli na odličnu reakciju publike. Bend radi na novom materijalu i uskoro se mogu očekivati novi hitovi u njihovoj režiji.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.