KONCERTI VESTI

BRKOVI stižu u Novi Sad 20. aprila!

Written by Marko Ristić

Zagrebački bend, BRKOVI, će posle dužeg vremena održati samostalni nastup u Novom Sadu. Koncert će se održati u subotu 20. aprila u Hali 6 Novosadskog sajma. Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara možete kupiti od danas ekskluzivno samo u Gigs Tixu u Pariskom magazinu (Kralja Aleksandra 12, pored Trčike). Po završetku promotivne prodaje biće objavljena i druga prodajna mesta u prodajnoj mreži Gigs Tixa, kao i informacije o online prodaji. 

Zagrepčani su do sada imali nekoliko nezaboravnih nastupa u Novom Sadu, od kojih su oni poslednjih godina bili rasprodati danima pre održavanja. Atmofera na koncertima je bila euforična, te se „brkati mladići“ sada sa posebnim nestrpljenjem vraćaju u grad u kojem ih publika svojom podrškom motiviše da daju najbolje od sebe.

Sredinom prošle godine Brkovi su objavili svoj novi album, sedmi po redu, pod nazivom “Hormon sreće”, a potom su ga jesenas promovisali širom regiona. Svakako posebno treba izdvojiti dva spektakla, onaj u zagrebačkom Domu sportova 20.10. i onaj koji je održan u prepunoj Hali sportova na Novom Beogradu 03. novembra prošle godine, što je ujedno bio i njihov najveći i najposećeniji samostalni nastup u Srbiji. Na koncertu u Hali 6 Novosadskog Sajma publika će biti u prilici da pored pesama sa poslednjeg albuma „Hormon sreće“ posluša i presek najvećih hitova iz njihove dosadašnje karijere.

Broj ulaznica je ograničen, a organizatori apeluju da na vreme kupite svoj primerak pošto se više puta pokazalo da na Brkovima u Novom Sadu često ne bude dovoljno mesta za sve.