KONCERTI VESTI

Brkovi stižu u Kragujevac i Staru Pazovu

brkovi-live-novi-sad-2016-featured-photo-marko-ristic
Written by Marko Ristić

Jedna od najvećih regionalnih koncertnih atrakcija, zagrebački bend BRKOVI, održaće poslednjeg vikenda marta dva klupska koncerta u Srbiji. U petak 30. marta u 21h, Brkovi će nastupiti u kragujevačkoj Čaurnici (koja se nalazi u prostoru Kneževog arsenala), dok će u subotu 31.03. prvi put svirati u Staroj Pazovi, u prostoru koji se zove „Viktorija“, na adresi Vuka Karadžića 116.

brkovi-live-novi-sad-2016-featured-photo-marko-ristic

Ulaznice za koncert u Kragujevcu po promotivnoj ceni od 800 dinara možete kupiti od utorka 30.januara, u Domu omladine Kragujevac (Branka Radičevića 1), svakog dana od 09h do 21h. Za koncert u Staroj Pazovi karte po promotivnoj ceni od 900rsd, se mogu kupiti u Staroj Pazovi i u Beogradu. Kafe Pozitiv u Staroj Pazovi (Slovenski trg bb) je prodajno mesto u Staroj Pazovi, dok će se prodaja u Beogradu realizovati u Felix shopu (Tržni centar Sremska, ulica Maršala Birjuzova, I sprat) svakog radnog dana od 12 do 20h. Broj ulaznica po promotivnoj ceni za oba koncerta je limitiran.

Brkovi su poslednjih godina gradili svoju popularnost serijom ultimativnih hitova koje su objavili na šest studijskih albuma i beskompromisnim živim nastupima. U nekoliko godina prešli su put od lokalnih heroja do jednog od najtraženijih bendova na našim prostorima. U Srbiji su već godinama izuzetno popularni, te su njihovi koncerti uglavnom unapred rasprodati.