KONCERTI VESTI

BRKOVI se spremaju za Bečki koncert

brkovi-live-novi-sad-2016-featured-photo-marko-ristic
Written by Marko Ristić

Jedna od najvećih regionalnih koncertnih atrakcija, grupa BRKOVI, sprema se za svoj najveći koncert izvan granica bivše Jugoslavije. Taj nastup će se održati u dvorani Pyramide Vosendorf u Beču, u subotu 24. marta. Te večeri zagrebački pank-folkeri će se predstaviti našoj brojnoj dijaspori u Austriji, u društvu legendarne hard rock grupe Kerber iz Niša. Kako javljaju organizatori, veliko interesovanje za ovaj koncert vlada i u susednim zemljama, te se očekuje dolazak velikog broja ljudi koji su na privremenom radu u Nemačkoj i Švajcarskoj.

brkovi-live-novi-sad-2016-featured-photo-marko-ristic

Sve informacije o ulaznicama možete pročitti na sajtu www.fantasymusic.net . Dan pre koncerta u Beču, Shamso 69 i ekipa nastupiće u češkom gradu Brno, u klubu koji se zove Balkanbar.
Brkovi su prethodnih godina zabeležili nekoliko nastupa u dalekom inostranstvu, od kojih posebno vredi istaći dva veoma uspešna gostovanja u Irskoj. Naravno, veoma su intenzivne njihove koncertne aktivnosti i na našim prostorima. Posle tri uzastopna rasprodata eventa koje su krajem prošle godine održali u Zrenjaninu, Pančevu i Novom Sadu, publika u Srbiji će imati priliku uskoro da ih čuje i vidi na koncertima u Kragujevcu u petak 30. marta i Staroj Pazovi u subotu 31. marta.