VESTI

BRKOVI najavili koncert u Beogradu u novembru

brkovi-live-novi-sad-2016-featured-photo-marko-ristic
Written by Hardwired Crew

Jedna od najvećih regionalnih koncertnih atrakcija, zagrebački turbo-pank-folk bend BRKOVI, održaće 3. novembra veliki koncert u Hali sportova „Ranko Žeravica“ u Beogradu. Brkovi postoje od 2004. godine, a svoju popularnost su gradili muzikom koju nazivaju „turbopunkfolkwellness i spa“. Od lokalnog benda su prerasli u jedan od najtraženijih bendova na našim prostorima. U Srbiji su izuzetno popularni, a svaki njihov nastup je unapred rasprodat.

tomac-brkovi-blokrok-2016-novi-sad-photo-marko-ristic

Tomac na bini sa Brkovima, maj 2016. godine u Novom Sadu, photo Marko Ristić

Prodaja ulaznica počinje u ponedeljak, 2. aprila u svim prodajnim objektima DD Ticketsa, Eventima, Gigs Tixa, a organizatori koncerta su za najvernije fanove osmislili specijalnu akciju, tako da će se prve karte prodavati po neverovatnim cenama:

– prva karta – 2,5 din
– druga karta – 5 din
– treća karta – 10 din
– četvrta karta – 20 din
– peta karta – 40 din
– šesta karta – 80 din
– sedma karta – 160 din
– osma karta – 320 din
– deveta karta – 640 din
– deseta karta – 1.280 din

i narednih 90 karata po ceni od 1.280 dinara uz koju se dobija i jedna karta gratis. Ova akcija će trajati dok se ne rasproda prvih 100 karata, nakon čega će ulaznice koštati od 1.000 do 1.500 dinara zavisno od vremena kupovine. Brkovi su sve objasnili u video konferenciji na svojoj Facebook stranici, a ceo snimak možete pogledati na ovom linku.