VESTI

Brian Johnson potvrdio povratak u AC/DC?

Written by Jovan Ristić

Nedavno smo preneli glasine o tome da AC/DC navodno rade na novom albumu na kome će im se priključiti neaktivni članovi benda, pevač Brian Johnson i bubnjar Phil Rudd. Glasine su od tada utihnule, a osim par fotografija članova ispred studija objavljenih na društvenim mrežama nije bilo bilo kakvih vesti iz tabora benda.

Međutim, nove informacije koje daju kredibilitet glasini stižu od američkog sastava Terrorizer. Naime, članovi sastava su tokom turneje navodno sreli Johnson-a na aerodromu u Evropi. Kada su ga pitali da li su glasine da će pevati na novom albumu benda AC/DC istinite, Johnson im je potvrdio i dodao da mu je „muka od poricanja“. Kredibilan izvor ili pokušaj benda da dospe u novosti? Vi prosudite.

acdc-brian-johnson-angus-young

Ukoliko se glasine pokažu kao istinite, očekuje nas naslednik izdanja „Rock or Bust“ iz 2014. godine. Ovo će takođe biti prvi album na kome neće učestvovati Malcolm Young koji je preminuo u novembru prošle godine. Iako nije svirao na prethodnom albumu gde ga je menjao nećak Stevie YoungMalcolm je učestvovao u komponovanju sa bratom Angus-om. Bend je takođe potvrdio da će se na albumu naći Malcolm-ovi neobjavljeni studijski zapisi.

Dodaj komentar