VESTI

Pogledajte „Too Soon“, novi video benda BOOZE & GLORY

Written by Marko Ristić

BOOZE & GLORY su objavili novu numeru “Too Soon”. Numera traje nešto kraće od 6 minuta i svakako nije nešto na šta nas je ovaj londonski street punk kvartet navikao. 

“Too Soon” je pesma koju smo posvetili članovima porodice i prijateljima koji više nisu sa nama. Ovo je jedna od najličnijih pesama koju sam ikada napisao. Svi mi imamo nekoga ko više nije sa nama i ko nam nedostaje i nadam se da će ljudi tako i razumeti tekst ove pesme. Ovo nije tipična Booze & Glory pesma  i ja sam jako zadovoljan istom“ rekao je frontmen benda Mark Booze.

Video za numeru “Too Soon” možete video ispod. Pesma će se naći na novom albumu ovog sastava koji se može očekivati negde u oktobru. Produkciju albuma je radio Mathis Farm, gitarista benda Millencolin. Ovim albumom bend će proslaviti deset godina postojanja. 

Booze & Glory će uskoro krenuti na Severno-američku turneju kao gosti benda Dropkick Murphys, a tokom leta će nastupati po festivalima u Evropi, gde će između ostalih svratiti na Explosive Stage EXIT Festivala gde će se pridružiti sjajnoj plejadi bendova koje ćemo videti na Petrovaradinskoj tvrđavi ove godine.