VESTI

Bend BUKOWSKI najavljuje EP, uskoro premijera spota

Written by Marko Ristić

Bend BUKOWSKI koji je posle duže pauze ponovo počeo sa radom, najavio je EP izdanje koje će se pojaviti u narednih šest meseci. Momci su takođe završili spot za numeru „Glas“ koji će premijerno biti prikazan na našem portalu u četvrtak 25. oktobra.

Bend je doživeo i personalne promene. Bubnjarsku stolicu je preuzeo Marko Mrčarica (Čikine bombone, Void Inn, ex-Rain Delay), dok je za gitarom Miloš Nešović (Prorok) kojem je ovo prvi autorski bend.

Bukowski su svoj album prvenac „U dimu“ izdali 2013. godine za Miner Recordings i kratko nakon toga su prestali sa radom.

Dodaj komentar

  • […] Kao što smo već najavili, obrenovački sastav BUKOWSKI nastavlja sa radom i najavljuje EP koji bi mogao da se pojavi uskoro. Tačan datum izlaska nije poznat, ali su momci već pripremili prvi singl koji će najaviti ovo izdanje. U pitanju je spot za numeru „Glas“ koji je u potpunosti urađen u produkciji našeg magazina. Za kameru i montažu bio je zadužen Marko Ristić. Pesma je snimljena u studiju Blaze, a kao producent se potpisuje Miloš Mihajlović Pileći. […]