VESTI

Da li su misteriozni BELZEBUBS novi DETHKLOK?

belzebubs-cartoon-band-2018
Written by Hardwired Crew

Ako ste ljubitelj metal muzike, nemoguće je da ste dosad propustili jednu od najpoznatijih pojava u metal svetu – najveći bend u istoriji i zvezde animiranog serijala „Metalocalypse“ koji je nažalost kanal Adult Swim prestao da emituje – DETHKLOK. Da li će metalni animirani tron preuzeti neko drugi?

Kako mnogi metal fanovi mogu da zahvale Satani i njegovom smislu za 2D animaciju, nedavno je misteriozni bend BELZEBUBS potpisao trogodišnji ugovor sa izdavačem Century Media, a kako i sami izdavači navode – nemaju pojma ko su članovi ovog benda.

Da li je na pomolu još bolji marketinški potez od Dethklok-a, iza kojeg su stajali Brendon Small, Gene Hoglan i Bryan Beller, jer Belzebubs dolaze samo pod pseudonimima kao Obesyx, Hubbath, Sløth i Samaël?

Pojava benda Belzebubs podseća na mešavinu Dethklok i Gorillaz ideja, sa dozom tame i corpse paint-a, a nastavku možete da čujete „Blackened Call“, prvi singl sa njihovog debi albuma koji će izaći u februaru 2019. godine.

Ukoliko ste ljubitelj mračnog metal zvuka, u spotu će vas usrećiti sve ono što jednom metal fanu treba – vatra, šuma, teški rifovi i niti jedna trunka boje, samo crnilo!