VESTI

AT THE GATES objavili video „Daggers Of Black Haze“, uskoro novi album

Written by Marko Ristić

Švedski melodic death emtal pioniri AT THE GATES nastavljaju da promovišu izlazak albuma, „To Drink From The Night Itself“ tako što su izbacili video za numeru „Daggers Of Black Haze“. Video koji je napravio Costin Chioreanu (Twilight 13 Media), koji je takođe bio zadužen za omot novog albuma, možete videti ispod teksta.

AT THE GATES, Tomas Lindberg komentarisao je ovaj video: ‘Daggers Of Black Haze’ predstavlja progresivniju stranu nove ploče. Više se osvrće na ono što smo radili na početku karijere, takvu emociju nosi. Konceptualno je jedna od nosećih pesama na albumu. Zvuči melanholično i epski. Kao let preko ambisa. Video koji je Costin napravio predstavlja samu srž pesme“.

„To Drink From The Night Itself“ će biti objavljen 18. maja posredstvom Century Media Records. Produkciju je radio Russ Russell (NAPALM DEATHTHE HAUNTEDDIMMU BORGIR) u studiju Parlour u Britaniji. Album nasleđuje ploču At War With Reality“ koja je objavljena 2014. godine i predstavlja njihov povratnički album nakon reuniona benda. 

„To Drink From The Night Itself“ lista pesama:

01. Der Widerstand 
02. To Drink From The Night Itself 
03. A Stare Bound In Stone 
04. Palace Of Lepers 
05. Daggers Of Black Haze 
06. The Chasm 
07. In Nameless Sleep 
08. The Colours Of The Beast 
09. A Labyrinth Of Tombs 
10. Seas Of Starvation 
11. In Death They Shall Burn 
12. The Mirror Black