VESTI

ARTAN LILI objavili novi spot pred svirku u Elektropioniru

artan-lili-2017-photo-ivana-cutura
Written by Hardwired Crew

Grupa ARTAN LILI ima iza sebe uspešnu koncertnu godinu, u kojoj je poklonike svog zvuka obradovala brojnim singlovima i privlačnim video spotovima. U susret Novoj godini, popularni beogradski sastav, objavio je estetski izazovan video za novu pesmu „Nije svejedno“.

„Napravili smo novu pesmu na telefonu i snimili ceo spot u jednom kadru“, izjavio je frontmen Bojan Slačala i dodao: „Shvatili smo da vrhunska muzika može da se pravi i na telefonu. Ovo je nešto sasvim novo i za publiku i za nas. Nadam se da ćete uživati u novom zvuku Artan Lilija“

artan-lili-2017-photo-ivana-cutura

Artan Lili, photo Ivana Čutura

Pesma, „Nije svejedno“, naći će se i na njihovom novom albumu „New deal“ koji će sledeće godine. Ekskluzivni novogodišnji gig 2. januara, kao najava bogate koncertne sezone, ujedno će biti i premijerni beogradski nastup sastava ARTAN LILI sa novim gitaristom benda Ivanom Skopulovičem.

„Dođite da vidite šta radimo. Dugo nas nije bilo u Beogradu i imamo puno razloga za svirku: Sviraćemo nove pesme i drago nam je što u Novu godinu ulazimo jednim ovako prisnim, klupskim nastupom, na pola metra od publike.“ – ističu članovi popularne beogradske četvorke. Prvih 50 karata po spektakularnoj ceni od 500 dinara jebiti u prodaji od četvrtka 14. decembra u kafeu Šikarica.