KONCERTI VESTI

Poznata satnica za Antievroviziju benda MORTAL KOMBAT

Written by Marko Ristić

U jeku priprema za najveću Antievroviziju do sada, bend MORTAL KOMBAT snimio je spot za pesmu „Balkan info“ sa aktuelnog albuma „Decenija“ (besplatan download ovde), koji će i promovisati na koncertu 18. maja u Hali sportova “Ranko Žeravica”. Na nastupu kojim bend proslavlja prvu deceniju rada na bini će mu se pridružiti i akteri novog spota.

Pored tih gostiju koji će se pojaviti tokom njihovog nastupa, Kombati će ugostiti bendove IRISH STEW OF SINDIDUN ISKAZ, dok će koncert otvoriti sjajni klinci RocHoir koji su nedavno objavili snimak gde pevaju numeru „Rijaliti“ sa novog albuma benda Mortal Kombat.

Kako saznajemo, pretprodaja ulaznica ide odlično i kako sada stvari stoje, trebali bi da požurite da dođete do iste. Satnica koncerta izgleda ovako:

19:00 – Otvaranje vrata
19:45 – RocHoir kids
20:10 – Iskaz
21:05 – Irish Stew of Sindidun
22:00 – Mortal Kombat Bend

Danas je poslednji dan pretprodaje ulaznica za Antievroviziju! Iste mogu da se kupe po ceni od 800 DIN na sledećim mestima:
– TICKETS, prodajna mreža ili kupovina preko interneta;
– FELIX (T.C. Sremska bb, Beograd);
– CIGLA & KRIGLA (Dalmatinska 44, Beograd)

Na dan koncerta će karte poskupeti i moći će da se kupe preko TICKETS prodajne mreže i na blagajni Hale sportova „Ranko Žeravica“.

https://www.youtube.com/watch?v=QnNZSFBKZcs