KONCERTI VESTI

ANNIHILATOR stižu u Novi Sad 2018. godine

annihilator-live-belgrade-2015-photo-marko-ristic
Written by Marko Ristić

Kanadski thrash metal sastav ANNIHILATOR predvođen Jeff Waters-om stiže u Srbiju stižu u okviru „A Tour for the Demented 2018″ turneje na kojoj promovišu aktuelni, šesnaesti studijski album „For the Demented“, objavljen početkom novembra za Neverland Music/Silver Lining Music. Biće to drugi nastup Annihilatora u Srbiji u dosadašnjoj karijeri (posle svirke u Domu omadine Beograda 2015. godine), a premijerni u Novom Sadu.

annihilator-live-belgrade-2015-photo-marko-ristic

Jeff Waters (Annihilator) uživo u Beogradu 2015. godine, photo Marko Ristić

Set lista koju će Annihilator da izvede na predstojećoj turneji trenutno nije poznata, ali fanovi svakako očekuju, pored temeljnijeg predstavljanja novog albuma, presek karijere i legendarne hitove kao što su “Alison Hell”, “Fun Palace”, “Never, Neverland”, “Set the World on Fire”, “King of the Kill” i druge.

Ulaznice će biti puštene u prodaju 20. decembra po ceni od 1.900 dinara za prvih 50 primeraka, dok će redovna pretprodajna cena biti 2.500 dinara. Na dan koncerta, ulaznice će koštati 3.000 dinara. Ulaznice će se prodavati putem Eventim i Gigstix prodajnih mreža, a naknadno će u prodaju biti puštene i oldschool fan ulaznice koje će biti dostupne u Mungos i Felix šopovima.

Dodaj komentar

  • […] Kao što smo već najavili, kanadski thrash metal sastav ANNIHILATOR predvođen legendom kao što je Jeff Waters stiže u Srbiju stižu u okviru „A Tour for the Demented 2018″ turneje na kojoj promovišu aktuelni, šesnaesti studijski album „For the Demented“, objavljen početkom novembra za Neverland Music/Silver Lining Music. Biće to drugi nastup Annihilatora u Srbiji u dosadašnjoj karijeri (posle svirke u Domu omadine Beograda 2015. godine), a premijerni u Novom Sadu. […]

  • […] Kao što smo već najavili, kanadski thrash metal sastav ANNIHILATOR predvođen legendom kao što je Jeff Waters stiže u Srbiju stižu u okviru „A Tour for the Demented 2018″ turneje na kojoj promovišu aktuelni, šesnaesti studijski album „For the Demented“, objavljen početkom novembra za Neverland Music/Silver Lining Music. Biće to drugi nastup Annihilatora u Srbiji u dosadašnjoj karijeri (posle svirke u Domu omadine Beograda 2015. godine), a premijerni u Novom Sadu. […]