IZDVAJAMO VESTI

ALICE IN CHAINS objavili spot za „The One You Know“

Written by Marko Ristić

„The One You Know“ je prvi singl sa novog albuma koji će ALICE IN CHAINS izbaciti kao naslednika ploče „The Devil Put Dinosaurs Here“ koja je izašla 2013. godine. Datum još uvek nije poznat, ali smo sigurni da nas novi album ovog sjajnog benda čeka tokom ove godine. Sniman je u Henson studiju u Los Anđelesu, a kao producent je ponovo sa njima radio Nick Raskulinecz, koji je producirao oba albuma nakon reuniona „The Devil Put Dinosaurs Here“ (2013)„Black Gives Way To Blue“ (2009), dok je miks albuma radio Joe Barresi (TOOLQUEENS OF THE STONE AGE).

Gitarista Jerry Cantrell rekao je časopisu Guitar World o novoj ploči: „Nije da imamo neku tajnu i da je skrivamo, jedino što nismo hteli da je obelodanimo dokle god nismo imali šta konkretno da kažemo. A sa ovom pločom imamo šta da kažemo. Jako je moćan album.“

Demo snimci za novi ALICE IN CHAINS su snimljeni u studiju X u Sijetlu, što znači da je bend prvi put nakon 20 godina snimao u tom gradu. Spot za numeru koja najavljuje novi album benda ALICE IN CHAINS možete pogledati ispod.

O autoru

Marko Ristić

Editor-in-Chief

Contact
marko@hardwiredmagazine.com

Dodaj komentar