VESTI

Album „Flesh & Blood“ benda WHITESNAKE odložen za iduću godinu

whitesnake-live-belgrade-2015-feature
Written by Marko Ristić

WHITESNAKE su povukli datum izlaska za novi album „Flesh & Blood“ za iduću godinu. Izdavačka kuća ovog benda, Frontiers Music Srl, objavila je saopštenje, a glavni krivac za odlaganje su „tehnički problemi“.

„Sa velikim razočarenjem moramo da vas obavestimo da postoje određeni tehnički problemi sa miksanjem novog „Flesh & Blood“ albuma benda WHITESNAKE. Zajedno sa bendom smo doneli odluku da odložimo izdavanje ovog albuma do početka 2019. godine. Izdavanje novog albuma će biti u isto vreme kada bend kreće na novu svetsku turneju. Sigurni smo da će svi biti zadovoljni kada album izađe, jer ovo je nešto što smo svi čekali jako dugo.“ stoji u saopštenju.

Frontmen David Coverdale je nedavno rekao u jednom intervjuu da će „Flesh & Blood“ biti najbolji WHITESNAKE album: „Znam da pričamo o kliše stvarima, ali verujte mi, znam o čemu pričam. Ovo je nešto što sam trebao da uradim pre 50 godina.“

Sudeći po tome što Coverdale govori, novi album ima sve one elemente zbog kojih ćete znati da se radi o novom Whitesnake albumu, ali ima novu dozu boje po sebi što ga čini dosta drugačijim. Ovo je prvi put da su na pisanju albuma učestovali gitaristi Reb Beach i Joel Hoekstra

WHITESNAKE izašao je 2015. godine i novi naziv „The Purple Album“. Na ovom albumu se nalaze numere koje je David Coverdale snimio sa bendom Deep Purple, dok je pevao sa njima u prediodu od 1973-1976. godine. Tada je snimio albume kao što su „Burn“„Stormbringer“ i „Come Taste The Band“.

Dodaj komentar