VESTI

ACCEPT objavili novi koncertni album i singl

accept-metaldays-jovan-ristic
Written by Jovan Ristić

Nemačke heavy metal legende ACCEPT objavile su svoj novi koncertni album pod imenom „Symphonic Terror – Live At Wacken 2017“ 23. novembra za izdavača Nuclear Blast. Ovo izdanje predstavlja bend u novom svetlu kroz mešavinu tradicionalnih metal hitova sa simfonijskim orkestrom. Bend je predstavio i snimak pesme „Shadow Soldiers“ sa tog izdanja, a možete ga pogledati u nastavku. Album možete naručiti puten zvanične prodavnice izdavača Nuclear Blast.

accept-live-belgrade-2017-photo-marko-ristic

Accept uživo u Beogradu 2017. godine, photo Marko Ristić

„Izuzetno mi je drago što smo snimili ovaj jedinstven nastupovaj veoma poseban koncert na festivalu Wacken će zauvek ostati u našem sećanju“ izjavio je gitarista i vođa sastava Accept, Wolf Hoffmann. S obzirom na fantastičan odziv na ovaj nastup, bend je već najavio i turneju „Symphonic Terror“ koja će početi u aprilu 2019. godine, gde će Accept nastupiti sa orkestrom širom Evrope.

Hoffmann se već raduje predstojećim nastupima: „Oni koji nisu mogli da posete Wacken nikada nisu videli bend Accept u ovom izdanju. Ali definitivno vredi! Na našoj poslednjoj turneji mi je iskreno nedostajao orkestar na nekim pesmama. ono što već mogu da kažem je da će biti vizuelnih i muzičkih iznenađenja na predstojećoj turneji koja ne očekujete od benda Accept. Sledeća godina će biti uzbudljiva!“