3x3

3×3: Danijela Radojković, fotograf Hardwired magazina

danijela-radojkovic-3x3-hardwired-magazin
Written by Hardwired Crew

Danijela Radojković je fotograf Hardwired magazina, i polovina fotografsko-videografskog projekta D&V production.

danijela-radojković

Najpotcenjeniji i najprecenjeniji bend?
Danijela:
Hm… Rekla bih da je najprecenjeniji bend Linkin Park. Znam da su popularni i da ih ljudi vole, ali ne shvatam zašto. Pop bend u kostimu rokera, možda bend za klince koji tek počinju da slušaju rock.
Što se tiče najpotcenjenijeg benda, ima ih nekoliko, ali sada mi pada na pamet (Hed) P.E. Krosover nekoliko žanrova, oni su mi jedan od najomiljenijih bendova, i odlični su uživo.

Koji bend bi voleo/la da se okupi ponovo?
Danijela:
Da ste me pitali prošle godine, rekla bih Snapcase, Poison The Well i alexisonfire. Želja mi se ostvarila. Sada kažem Eyesburn, bend koji volim od školskih dana..

Bend koji bi voleo/la da čuješ uživo a još nisi imao/la prilike?
Danijela:
Gore pomenute – Snapcase, Poison The Well i alexisonfire. Toliko dugo čekam koncerte ovih bendova, da samo njih sluša. Takođe Kittie i Tool. Moram reći da sam imala sreće da gledam većinu bendova koje volim.

Tvoj ‘guilty pleasure’? Bend ili album koji voliš a sramota te je da priznaš?
Danijela:
Nije me sramota ni jednog benda koji volim. Pa ću, umesto toga, pomenuti neke koje volim a nemaju nikakve veze s metalom – M.I.A, Asian Dub Foundation, Atari Teenage Riot, Cypress Hill, Die Antwoord, Vrooom…

danijela-radojković

Koji je bio prvi album koji si kupio/la?
Danijela:
Ne mogu se setiti. To je bilo u osnovnoj, dakle pre 20-25 godina. Ali, rekla bih da je to bio neki Nirvana ili Slayer album.

Idealan album za opuštanje i nedeljno popodne?
Danijela:
Bilo koji Massive Attack album, da kažem ‘greatest hits’, Massive Attack me podseća na cimerku i opuštene dane s njom. Deftones “Koi No Yokan”.

Najbolji album svih vremena?
Danijela:
Pitanje na koje mi je nemoguće da dam odgovor… Na prvom mestu zato što uvek slušam komplet diskografije bendova koje volim. Tako da, najbolji albumi svih vremena su svi deftones albumi. Moja ljubav prema ovom bendu je beskrajna.

Najiritantnija muzička zvezda?
Danijela:
Psy! Nikada nisam čula pesmu, ni jednom, ne računajući neku decu kako je pevaju, ali sam videla deliće spota, i jako me nervira. I Pero Deformero!

Klinac te pita šta je to metal ili rock, ti mu preporučuješ?
Danijela:
Slayer. Slayer je, za mene, primer odličnog metala.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.